У Львові про поводження з відходами розкажуть фахівці з Польщі. Де подивитися?

2282 0
Сьогодні, 20-го січня, відбудуться публічні обговорення проблеми сміття: своїм досвідом у вирішенні таких питань ділитимуться представники міської влади з Польщі. Для всіх, кого цікавить ця тема, медіа-хаб Tvoemisto.tv. організовує пряму трансляцію.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

На відкритій зустрічі експерти ділитимуться своїм баченням щодо стратегії поводження з відходами та розповідатимуть про досвід вирішення «сміттєвих» проблем у містах Польщі.

Обговорення розпочнуться о 16:00 у приміщенні Першої Львівської Медіатеки, що на вулиці Мулярській. Участь у події візьмуть:
1. Йоланта Кшивєц, директор відділу поводження з побутовими відходами міста Варшави.
2. Марта Смал-Чудік, директор департаменту охорони довкілля міста Люблін.
3. Пьотр Рожєвіч, керівник організації Spółka Ekosystem, Вроцлав.
4. Марек Кабацінські, заступник директора комунального підприємства управління відходами.

Усі, хто не зможе бути присутнім на зустрічі особисто, можуть переглянути пряму трансляцію на сторінці «Твоє місто» у Facebook та на сайті медіа-хабу.

Нагадаємо, Львівська міська рада не виключає можливості вивезення брикетованого сміття за кордон. За словами міського голови, міста-партнери Львова, зокрема у Польщі, готові допомогти та приймати брикетоване львівське сміття.

Додамо Львівська міськрада затвердила перелік ділянок для організації тимчасових майданчиків для перевантаження та брикетування сміття в кожному районі Львова.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!