У Львові прочіпують безпритульних тварин

1742 0
У ЛКП «Лев» стартувала програма чіпування безпритульних тварин. Відтепер усі безпритульні тварини Львова будуть ідентифіковані. Про це підприємство повідомляє на своїй сторінці у Facebook.
ЛКП "Лев", Tvoemisto.tv

ЛКП "Лев", Tvoemisto.tv

Чіп розміром з рисову зернинку ін’єкцією легко вводиться під шкіру, при скануванні якого висвічується номер. За допомогою цього унікального номеру працівники ЛКП «Лев» завжди знатимуть  дату та місце відлову, дати стерилізації, дегельмінтизації та вакцинації, тощо.

Чіпування значно полегшує облік тварин, надає змогу контролювати стан здоров’я та сприяє вчасній регулярній вакцинації безпритульних тварин.

Читайте також: Львів’ян закликають допомогти безпритульним тваринам

Як зазначають у дописі, безкоштовні чіпи та сканер у користування надала некомерційна міжнародна організація «Animal-id.info», яка веде базу даних ідентифікованих та зниклих тварин.

Джерело: ЛКП "Лев"

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!