Політична реклама

У Львові продадуть з аукціону президентську резиденцію

1440 0
Державна резиденція, розташована на вул. Глінки, 12 у Львові, буде продана на аукціоні. Мінімальна стартова ціна резиденції може скласти 10 млн грн.

Рішення про продаж держрезиденції у Львові, що офіційно використовується для «тимчасового проживання перших осiб України та iнших держав, членiв офiцiйних делегацiй, якi перебувають з вiзитом у Львiвськiй областi», було ухвалене на засіданні профільної комісії Львівської облради,інформує Zaxid.net.

Про це повідомила Ганна Костюк, заступник голови депутатської комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності.

«Комісія підтримала мою пропозицію а саме – продати нікому непотрібний дорогий режимний об’єкт, а кошти вилучені від продажу скерувати на програму забезпечення житлом дітей- сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування у Львівській області», – написала Ганна Костюк на своїй сторінці у Facebook.

За її оцінкою, стартова ціна резиденції може коливатися від 10 до 17 млн грн.

Резиденція на вул. Глінки перебуває на балансі Львівської облради, у минулому році витрати на її утримання склали понад 170 тис. грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!