У Львові продали торгову галерею «Опера Пасаж»

3276 1
У Львові продали торгову галерею «Опера Пасаж», що знаходиться за адресою проспект Свободи, 27. Про це 25 січня повідомила компанія «DTZ-Україна», яка виступала посередником й представляла інтереси фінів.

Директор департаменту ринків капіталу в компанії «DTZ-Україна» Володимир Мисак розповів, що «продаж «Опера Пасаж» є показником зростаючого інтересу інвесторів до української комерційної нерухомості. 

На даний момент новий власник галереї невідомий.

Як повідомляє zaxid.net, раніше акціонерами ПАТ «Пасаж Театральний», якому належить «Опера Пасаж», були швейцарські компанії «Гумбо Інвест АГ» та «Роннас Інвест АГ» (по 20%), естонська «HT Property Development» (27%) та фінляндська «Кусінкапітал» (30%). Ще 3% належали тодішньому гендиректору Тарасу Добрянському. Перші три компанії також є акціонерами ПАТ «Європейським дім», якому належить готель «Леополіс».

 «Опера Пасаж» - це сучасна торгова галерея у центрі Львова. Споруда XIX століття, що розташована навпроти Національного театру опери і балету, була реконструйована в мультифункціональний комплекс, який включає торгову частину, офісні приміщення і житлові апартаменти.  

Єдиний комплекс «Опера Пасаж» створений через об'єднання двох історичних будинків у Львові. Споруда на Проспекті Свободи, 27 була приєднана до будинку на вулиці Курбаса 6, утворивши критий пасаж.

Галерея складається з торгової частини, офісних приміщень та житлових апартаментів. Її загальна площа становить 4,4 тис. м², з яких орендована – 2,8 тис. м². 

За інформацією: dailylviv.com, zaxid.net


Читайте також:
26 Січня, 2016 22:06
львів'янка То ось для чого зробили пішохідною вулицю Курбаса... А кому продали? Що це за новина така? Може Андрійко "В долі" і тут в долі?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!