У Львові продали з аукціону дві будівлі дитячого психоневрологічного диспансеру

3260 0
1800 квадратних метрів продали за 40 мільйонів гривень.
фото: ZIK

фото: ZIK

Львівська обласна рада продала з аукціону комплекс будівель та споруд на вул. Драгоманова, 58 та вул. Коцюбинського, 36 у Львові. Ідеться про будівлі обласного дитячого психоневрологічного диспансеру.

Переможцем стало ТзОВ «Резерв Плюс». Воно запропонувало за комплекс 40 млн 300 грн при стартовій ціні у 28 283 760 грн. Додамо, що у системі Youcontrol є дані про два ТзОВ з такою назвою – із Дніпропетровської та Полтавської областей. Обидва займаються будівництвом житлових і нежитлових будівель.

Площа будівлі на вул. Драгоманова, 58 становить 1076,3 м2, а на Коцюбинського, 36 – 720,8 м2.

Читайте також: Переїзд не буде болісним? Яким буде дитячий Центр психічного здоров'я у Львові

У Львівській облраді кажуть, що, за умовами продажу, будівлі мають зберегти профіль діяльності – заклад охорони здоров’я – протягом двох років.

Гроші, додають в ЛОР, скерують на розвиток установ області, зокрема і закладів охорони здоров’я. Нагадаємо, рішення про реорганізацію Львівського обласного дитячого психоневрологічного диспансеру і його приєднання до Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медцентру ухвалено ще в лютому.

Додамо, що на Драгоманова, 58 розташована вілла Макаревича. Її збудували у 1909 році у стилі романтичної сецесії за проектом Вельтце.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!