У Львові продаватимуть хрести та ікони для допомоги війську

1765 0
20 грудня у Львові відбудеться благодійний мистецький аукціон в Національному Музеї у Львові ім. Андрея Шептицького, що на проспекті Свободи, 20. Мета аукціону – зібрати кошти на закупівлю тепловізора для передової, трьох військово-медичних рюкзаків, теплого взуття, форми та білої маскувальної сітки.
Фото: money-easy.biz

Фото: money-easy.biz

Серед лотів – численні колекціонерські речі: унікальні старовинні ікони, хрести з приватних колекцій, твори сучасного мистецтва (живопис, ікони, предмети декоративно-ужиткового мистецтва), інформують організатори – «Волонтерська сотня».

Під час аукціону триватиме ярмарок малих виробів львівських майстрів ужиткового мистецтва та патріотичних футболок, святкових листівок та книг.

Аукціон відвідає учасниця конкурсу краси «Miss World 2013» - Анна Заячківська. Виступлять: керівники школи аргентинського танго «Barrio De Palermo» та «Viva String Quartet». Музичний супровід — Софія Федина.

Що: Аукціону 20 грудня, о 17.00 – офіційне відкриття аукціону. О 17.30 – півгодинна екскурсія експозиціями музею. Передаукціонний показ лотів і тихий аукціон: 16 грудня 2014 р. (вівторок)

Місце: Національний Музей у Львові ім. Андрея Шептицького (проспект Свободи 20).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!