На вулиці Чупринки продають частину приміщень Містопроекту

2847 0
Нині будівлею користуються різні державні та приватні організації на комерційній основі.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

Регіональне відділення Фонду держмайна у Львівській області виставило на продаж шість приміщень ДП «Містопроект». Відповідні торги оголосили на сайті Prozorro Sale.

Читайте також: Фонд держмайна знову продає недобудовані очисні споруди на Персенківці

Загальна площа приміщень, які пропонують для малої приватизації, становить 144,3 кв. м. Йдеться про будівлю на вул. Генерала Чупринки, 71, де нині розташоване Державне підприємство «Містопроект», на балансі якого й перебувають ці приміщення.

Довідка

Будівлю ДП «Містопроект» звели як виробничо-лабораторний корпус інституту «Діпроміст» у 1980–1987 рр. за проектом архітекторів Миколи Столярова, Зіновія Підлісного, Василя Каменщика та інженера Василя Бойківа. Нині будівлею користуються різні державні та приватні організації на комерційній основі. 

Вікторія Ейсмунт

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!