У Львові продають хустини із малюнком дівчинки, яка хворіє на рідкісну недугу. Де придбати

2784 0
Вартість хустини – тисяча гривень. Частину коштів з проданих хустин скерують на потреби Іринки.
Фото: Етно-галерея Роксолани Шимчук

Фото: Етно-галерея Роксолани Шимчук

В одній із львівських галерей почали реалізовувати хустини «Фламінго», малюнок до яких створила юна художниця Іринка Химич. У 10-річної дівчини особливий діагноз – прогерія Хатчинсона-Гілфорда, яка дає певні фізичні обмеження. 

Читайте також: Львівське ательє шитиме хустини на підтримку дівчинки з рідкісною хворобою. Фото

У Львові хустину «Фламінго» за малюнком Іринки Химич можна придбати в етно-галереї Роксоляни Шимчук, що у торговому центрі «Опера Пасаж» (4-й поверх) на пр. Свободи, 27.

«Життєрадісна добра дівчинка дресирує улюбленця песика Персика, кота Пінкі, навчається у 3 класі та захоплюється різними видами творчості: малюванням, складає лего, фарбує нігті та мріє про власний будинок. Фламінго – це її улюблений птах та асоціює вона себе з ним. Тому малювати було легко. Аквареллю вперше не просто, але величезне бажання Іринки дало результат», – йдеться у повідомленні.

Хустина доступна для замовлення у великому розмірі 93х93. Вартість хустини – 1 тис. грн.

Частина коштів з проданих хустин відправиться до Іринки.

Також кожен бажаючий може допомогти сім’ї фінансово, написавши @oksana_krylova18.

Крім того, можна придбати подарунковий сертифікат на суму, яку визначите самі. Хустини відправляють по Україні та за кордон.

Нагадаємо, львівське ательє «Lady Di atelier» почало шити хустинки з малюнками Іринки Химич, якій поставили діагноз прогерія Хатчинсона-Гілфорда. Вона єдина в країні з таким діагнозом, який дає фізичні обмеження.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!