У Львові продають раритетне видання Енеїди, щоб зібрати гроші для ЗСУ

1852 0
Книгу «Енеїда» Івана Котляревського видали у Львові у 1936 році.
Фото: Тарас Завадовський

Фото: Тарас Завадовський

У Львові можна придбати раритетне видання книги «Енеїда» Івана Котляревського, а виручені кошти від продажу скерують на закупівлю важливих речей на фронт.

Читайте також: У Львові закликають здати книжки російською мовою для допомоги ЗСУ

Благодійний аукціон Тарас Завадовський проводить не вперше. Цього разу це літературний лот – унікальна «Енеїда» Івана Котляревського, видана у Львові у 1936 році. Редакція – письменника, автора гімну ОУН «Зродились ми великої години» Олексія Бабія), а графіка письменника-прозаїка, маляра, графіка, військового кореспондента газети «До перемоги» дивізії «Галичина» Мирона Левицького.

Свої ставки можна робити під дописом. Початкова ціна – 476 гривень, проте за короткий час небайдужі пропонували 3 тис. грн. Завершиться аукціон 18 серпня о 22.00 год.

Нагадаємо, що підбірку ініціатив від організацій, фондів чи просто небайдужих львів’ян, які збирають необхідне для потреб військових, можна переглянути тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!