У Львові за понад 37 млн грн продають експертно-технічний центр Держпраці

2146 0
Майно підприємства не перебуває в оренді й підлягає приватизації.
ФОТО: ФДМУ

ФОТО: ФДМУ

У Львові виставили на продаж майновий комплекс державного підприємства «Західний експертно-технічний центр Держпраці» площею 1203 квадратних метрів. Стартова ціна комплексу становить 37,3 млн грн. Аукціон відбудеться 28 березня цього року. 

Джерело: Фонд Державного майна України

Центр протягом тривалого часу був одним із найпотужніших підприємств Держпраці. З моменту заснування 1996 року він працював у галузі промислової безпеки та охорони праці. Серед головних задач було технічне діагностування машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки. Майно підприємства не перебуває в оренді й підлягає приватизації.

Читайте також: У Львові виставили на продаж ділянки землі на Сигнівці та Старих Збоїщах

У фонді наголошують, що підприємство має заборгованості. Зокрема, 1,3 млн грн – із заробітної плати, 893 тис. грн – за товари, роботи та послуги, 2,3 млн грн – із розрахунків із бюджетом, 339 тис. грн – із розрахунків зі страхування та 103 тис. грн інших поточних зобов'язань. Майновий клмплекс розташований за адресою вул. Богдана Хмельницького, 233а. Детальніше із аукціоном можна ознайомитись тут.

Нагадаємо, цукровий завод в місті Ходорів, що на Львівщині, виставили на продаж. На електронному майданчику Prozorro стартова ціна становить 7 млн 800 тисяч гривень. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!