У Львові продовжується страйк перевізників: не курсує понад 100 маршруток

7205 0
Страйк приватних перевізників «За безпеку і якість перевезень» у Львові триває.

Сьогодні, 31 серпня, на свої маршрути не виїхала частина львівських автобусів. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив начальник управління транспорту і зв’язку міськради Віктор Щир.

За його словами, маршрутки знову (як і вчора) стоять на вулиці Пасічній. Згідно з даними GPS-трекекрів, їх є 37. Станом на 08.15 год. на маршрути виїхало 400 автобусів, випуск продовжується. Загалом міські автобусні маршрути обслуговує орієнтовно 640 машин, – додав очільник управління транспорту.

Утім, за словами представників страйку, така інформація не відповідає дійсності. Як зазначила у коментарі Tvoemisto.tv Оксана Маруняк, голова ГО «Розвиток громади» – організації, яка долучилася і підтримала страйк, – на міські маршрути сьогодні не виїхали близько ста автобусів, їхня кількість збільшується.

«Зараз на вулиці Пасічній стоять приблизно 100 маршруток. Туди продовжують з’їжджатися автобуси, які вранці курсували містом, розвозячи львів’ян на роботу і навчання», – зазначила Оксана Маруняк і додала, що, незважаючи на страйк, немає жодного маршруту, де автобуси не курсували б зовсім. За її словами, вчорашня зустріч перевізників із міським головою не принесла конкретних результатів, тому страйк триватиме.

Нагадаємо, учора, 30 серпня, у Львові стартував страйк перевізників. Як наслідок, кілька маршрутів не виїхали. Серед основних вимог, які висунули протестувальники, – обмеження пільгового проїзду у громадському транспорті. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!