Політична реклама

У Львові продовжують ремонт доріг

1271 0
Після Євро-2012 львівські дороги продовжать ремонтувати, замовниками робіт виступають районні адміністрації. Про це "Твоє місто" повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У Франківському районі триває ремонт вул. Залізняка.

У Залізничному районі наступного тижня ремонтуватимуть вул. Широку. Повністю заасфальтують ділянку від церкви до ринку, загальною довжиною 3368 м.

Ремонтні роботи виконуватимуть працівники фірми «Онур», – повідомив Микола Захарків, начальник відділу комунального господарства Залізничного району.

Триває також ремонт вул. Архипенка на ділянці від вул. Ш. Руставелі до вул. Самійленка, де «Львівгаз» проводить заміну аварійного газопроводу. «Через кілька днів закінчиться робота над газопроводом, тож можна буде встановлювати дорожнє покриття», – повідомив Юрій Равлик, в.о. начальника відділу комунального господарства Личаківського району.

Масштабніші ремонти доріг планують на другу половину липня після проведення тендерів.

Так, у Сихівському районі в липні відремонтують вул. Навроцького та Пимоненка. Повністю відновлять 600 м покриття на вул. Жовківській у Шевченківському районі. Також тут планують ремонт пішохідних доріжок на вул. Татарбунарській, Грінченка, 8 та Шевченка, 346.

У Галицькому районі міста замінять асфальтне покриття на бруківку на вул. Ляйнберга. Цього літа також відремонтують дороги на вул. Коперника і Тарнавського.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!