У Львові дозволили продаж усіх видів алкоголю в ресторанах і магазинах

16983 0
Алкогольні напої у Львові дозволили продавати з 12:00 по 21:00.
Фото: cvd.vn.ua

Фото: cvd.vn.ua

Міська рада частково послабила обмеження для закладів громадського харчування та мережевих магазинів щодо продажу алкогольних напоїв на території Львівської ТМГ. Зокрема, дозволили продаж всіх видів алкоголю з 12:00 по 21:00 у ресторанах, магазинах та супермаркетах. Про це йдеться у розпорядженні від 1 червня «Про внесення змін до розпорядженні Львівського міського голови від 19.03.2022 №93», що є в доступі Tvoemisto.tv.

Згідно з ропорядженням, алкогольні напої у Львові дозволили продавати з 12:00 по 21:00. Водночас із 21:00 по 12:00 заборонений продаж пива (окрім безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних напоїв у закладах харчування та торгівлі. Окрім цього, споживання алкоголю у громадських місцях, у тому числі на літніх майданчиках та терасах ресторанів, пабів і кафе у Львові надалі залишається забороненим.

Читайте також: У Львові заблокували магазин, який продавав алкоголь

Відповідні оголошення про дазвіл на продаж алкоголю ще вчора з'явилися й на вітринах магазинів і супермаркетів Львова. 

Фото: Телеграм-канал «Місто Лева», супермаркет «Сільпо»

Натомість у межах розпорядження мають посилити відповідальність за недотриманням вимог шляхом залученням до громадських робіт. Військовослужбовцям Збройних Сил України, Національної гвардії, інших утворень відповідно до закону України військових формувань, а також працівникам праоохоронних органів продаж алкоголю заборонений. Контролювати дотримання вимог цього розпорядження має Головне управління Національної поліції та управління патрульної поліції у Львівській області.

Нагадаємо, що у Львові спершу 28 лютого часткового обмежили продаж алкогольних напоїв з 18:00 по 12:00 годину дня, а наступного дня, 1 березня, ввели повну заборону на їхній продаж. Це стосувалося, як мереж магазинів, так і закладів громадського харчування. Уже 19 березня продаж алкогольних напоїв на всій території Львівської області заборонили з 21.00 по 10.00. Тоді міський голова Львова Андрій Садовий запевнив, що у Львові надалі діятиме повна заборона на продаж алкоголю.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!