У Львові продовжили кінцеву зупинку одному з маршрутів

2980 0
Автобусний маршрут № 18 у Львові продовжать до вул. Личаківської, 232, де знаходиться компанія «Ензим», – повідомили у пре-службі Львівської міської ради.

Автобуси №18 курсуватимуть до «Ензиму» в тестовому режимі впродовж місяця для вивчення пасажиропотоку та доцільності продовження руху маршруту до вул. Личаківської, 232 на постійній основі.

Нагадаємо, відповідно до затвердженої схеми руху, автобуси №18 курсують з вул. Суботівської до вул. Личаківської (АС-6). На маршруті, який обслуговує ТзОВ «Фіакр-Львів», курсує 12 автобусів.

За словами начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктора Щира, для того, щоб автобуси №18 на постійний основі курсували до «Ензиму» зі збереженням існуючих інтервалів руху, на маршрут потрібно додати ще два автобуси.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!