У Львові продовжили конкурс по облаштуванню внутрішніх двориків: як податись

2194 0
Метою проведення конкурсу є обрання від 1 до 3 внутрішніх дворів, де в рамках спільного українсько-німецького проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» буде проведено їх благоустрій.

Найважливішим елементом у проекті є ініціатива та співпраця мешканців в процесі оновлення дворику, а також спільна відповідальність за утримання його в належному стані після завершення робіт. Переможець конкурсу отримає не тільки фінансову підтримку на реалізацію проекту, але й підтримку в загальному процесі, включаючи планування, вибір підрядної організації-виконавця робіт, а також технічний нагляд експертів протягом реалізації проекту.

Детальніше про умови конкурсу читайте тут. Заявки на участь потрібно подати в Управління охорони історичного середовища ЛМР (вул. Валова 20, к. 7) до 25 грудня.

Читайте також: Де у Львові впорядкують внутрішні дворики. Фото

Нагадаємо, що Програма з облаштування внутрішніх дворів втілюється в рамках cпільного німецько-українського проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) та Львівської міської ради.

Цього року в центрі Львова запланували облаштувати чотири внутрішні дворики. Із пропозицій, поданих на конкурс, обрали чотири двори: вул. Лепкого, 7 – Шопена, 3; вул. Кониського, 3-5; вул. Мулярська, 7; вул. Газова, 6. Основна умова участі у Програмі сприяння благоустрою внутрішніх дворів – згода мешканців долучитися до відновлення свого подвір’я. Фінансування робіт здійснюватиметься за такою схемою: українсько-німецький проект GIZ – 90% коштів, мешканці – 10%, але не більше, аніж по 1 тисячі гривень із квартири.

Джерело: urban-project.lviv.ua

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!