У Львові продовжили маршрут №17

2598 0
Після звернення львів’ян автобусний маршрут №17 у Львові тепер курсуватиме до вул. Рудненської. Таке рішення прийняли сьогодні, 24 липня на засіданні виконкому Львівської міської ради.
фото: public.od.ua800

фото: public.od.ua800

Через численні звернення мешканців з обмеженими фізичними можливостями внесли зміни у курсування 17-го маршруту. Тепер автобуси їздитимуть  до Львівського казенного експериментального підприємства засобів пересування і протезування, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Шлях маршруту виглядатиме так:

Вул.. Рудненьська – вул. Я. Гніздовського – вул.Широка – вул.  Суботівська – вул. Повітряна - вул. Левандівська  –  вул. Т.Шевченка  –  вул. Городоцька –  вул. П . Куліша  – вул. Зернова – прос.Чорновола  – вул. Замарстинівська – вул. гет. І. Мазепи – вул. І. Миколайчука. І в зворотньому напрямку.

Нагадаємо, що маршрут №17 мав раніше сполучення «вул. Сяйво –  вул. Щурата».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!