Політична реклама

У Львові продовжили один з маршрутів

1294 0
Маршрут №5А продовжили до житлового масиву у Винниках.

Автобусний маршрут №5А продовжили у Винниках від кільцевої дороги через вул. Галицьку – вул. Шевченка – вул. Ломоносова, повідомляє прес-служба Львівської міськради.Таке рішення 17 квітня прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради.

Рішення набере чинності після погодження нової схеми руху для маршруту №5А у Винниківській міській раді та ДАІ.

Як запевнили в управлінні транспорту та зв’язку Львівської міськради, зміни маршруту стосуються виключно території Винників. На інших ділянках маршруту їх не буде.

«На звернення мешканців, автобуси будуть заїжджати у житловий масив на вул. Ломоносова – Франка – Шевченка. Ці вулиці не були охоплені ніяким автобусним маршрутом», – розповів заступник начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міськради Ігор Собенко.

Нагадаємо, автобусний маршрут №5а сполучає Винники з центром Львова, обслуговує його комунальне АТП №1.

 Також, як інформувало Твоє місто, у Львові на свята змінять графік руху громадського транспорту та збільшать кількість тролейбусів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!