У Львові продовжили посилений карантин до 13 грудня

3823 0
«Eros show bar» та кінотеатр «Multiplex» у ТРЦ Victoria Gardens отримали попередження через порушення карантинних вимог.
Photo by Volodymyr Hryshchenko on Unsplash

Photo by Volodymyr Hryshchenko on Unsplash

У Львові продовжили карантинні обмеження до 13 грудня, оскільки 605 хворих із коронавірусом перебуває у міських медичних закладах, а Львів досі перебуває у «червоній зоні». Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 26 листопада, міська комісія ТЕБ і НС.

Також низці закладів надали попередження за порушення карантинних вимог. Йдеться про спорткомплекс «Євроспорт», «Eros show bar» (площа Ринок, 11), «Custom lounge bar» (Братів Рогатинців, 37), «Pulse Lounge bar&Karaoke» (Братів Рогатинців, 18), кінотеатр «Multiplex» у ТРЦ Victoria Gardens.

Читайте також: Щоб зупинити Covid-19 на Львівщині, потрібно щодня вакцинувати 25 тисяч людей

Нагадаємо, що Львівщина залишається у «червоній» зоні епідемічної небезпеки до більш стабільної ситуації із захворюваністю на коронавірусну хворобу. Раніше міністр охорони здоров'я Віктор Ляшк заявив, що Львівська область може цього тижня, відповідно до карантинних індикаторів, покинути «червону» зону епідемічної небезпеки. 

За минулу добу лабораторні центри в області провели 2 058 ПЛР-тестів, 850 – позитивні, з них 271 – у львів’ян. У стаціонарах на Львівщині перебувають 2 490 осіб (ліжкова мережа заповнена на 48,2%).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!