У Львові прогнозують потепління до +30 градусів. Прогноз на тиждень

1806 0
Мінлива хмарність, без істотних опадів.
Фото: life.pravda.com.ua

Фото: life.pravda.com.ua

Сьогодні, 6 червня, у Львові буде без істотних опадів. Вночі та вранці видимість подекуди погіршуватимуть тумани. Вітер південно-східної чверті, слабкий. Температура вночі 8-13°, вдень 21-26° тепла. Про це повідомили у Львівському гідрометцентрі.

7 червня буде спекотніше. Температура вдень коливатиметься від 24 до 29 градусів тепла, вночі – 10-15 градусів із познакою «плюс». Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. 

Читайте також: Як уникнути сонячного удару. Поради від МОЗ

Завтра, 8 червня, буде хмарно з проясненнями. Уночі – без істотних опадів, вдень будуть короткочасні дощі, грози. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі коливатиметься від 12 до 17°, а вдень – 24-29° тепла.

9-10 червня у Львові теж прогнозують хмарну з проясненнями погоду, короткочасні дощі і грози. Лише вночі 9 червня буде без істотних опадів. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі становитиме 12-17°, вдень стовпчик термометра підніметься максимум до +26.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!