Політична реклама

У Львові проходять Дні Латвії. Програма

1170 0
У жовтні тривають «Дні Латвії у Львові». У рамках святкування відбудуться різноманітні виставки та лекції, присвячені історії та культурі Латвії, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Програма:

11 жовтня - відкриття фотовиставки «Латвія з висоти пташиного польоту» та «Погляд на Латвію фотохудожника Василя Пилипюка». .

З 18 вересня – виставка робіт Йохана Крістофа Броце (1742-1823) «Малюнки Лівонського краю» з колекції Академічної бібліотеки Латвійського Університету. Місце: Академічна бібліотека ЛНУ ім.І.Франка

11 жовтняо 17.00– відкриття фотовиставки «Латвія з висоти пташиного польоту» та «Погляд на Латвію фотохудожника Василя Пилипюка». Місце: Львів. Галерея Василя Пилипюка (за участю екс-президента Латвії Ґунтіса Улманіса).

12 жовтня

10.00 – 18.00 – 12-ий Міжнародний економічний форум «Стратегії. Інвестиції. Співпраця» (За участю екс-президента Латвії Ґунтіса Улманіса).

15.00 – лекція депутата Сейму ЛР, академіка ЛАН Яніни Курсіте у ЛНУ ім.І.Франка. Тема: «Європейська інтеграція: досвід Латвії».

17.00 –відкриття виставки ляльок-мотанок з фрагментами латвійського національного костюму та вишивки латвійських орнаментів народних майстринь зі Львова Галини Швець та Мар’яни Венцик. Привітання почесних гостей святкування Днів Латвії у Львові від Громадянського об’єднання «Європейськагромадянська співпраця» та студії авторського одягу «Дарія Приймак». Місце: Львівський національний музей ім.. А.Шептицького. Концерт фольклорної музики Валдіса Муктупавелса (за участю екс-президента Латвії Ґунтіса Улманіса).

Нагадаємо, що зараз у Львові проходять дні Чехії.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!