Політична реклама

У Львові проходить фестиваль короткометражок Wiz-Art. Програма

1147 0
У Львівському палаці мистецтв учора розпочався V фестиваль короткометражного кіно Wiz-Art. Відвідувачі фестивалю мають змогу переглянути якісний короткий метр з різних країн світ (цьогоріч надійшло 667 фільмів з 49 країн Європи, Азії, Америки, Африки та Австралі),але й беруть участь у майстер-класах і зустрічах з іноземними та українськими режисерами.

Команда Wiz-Art та іноземні гості привітали львівських поціновувачів короткометражних картин з  відкриттям фестивалю. «Важко уявити , дивлячись на цей повний зал,  що кілька років тому всього з десяток людей просто зібрались подивитись хороше кіно. Ми захотіли показати це кіно всім. Ось, що з того вийшло», - наголосила під час відкриття координатор проекту  Оля Райтер.
На відкритті Wiz-Art'у заряджав публіку своїм психодилічним настроєм  відомий ірландський відеоартист та музикант Paul O'Donoghue. Він представив музичний відеоперформенс разом з гуртом The Cancel .
Кінопрограму фестивалю відкрив показ BEST OF THE BEST, підбірка короткометражок-переможців міжнародних фестивалів. Разом з іспанцем Арітцо Морено і його фільмом «Петля»  глядачі задумались на численними шансами, які дає життя;  естонець Юло Пікков у «Памяті тіла» заглибився у таємниці наших підсвідомих тілесних відчуттів; світ  фантазій , страхів та власного душевного абсурду відобразили короткометражки поляка Рафала Скальського («Пограйся зі мною») та канадця Вінсента Дукарна («Кільце навколо Роузі»).
По завершенні кінопоказів всі охочі пішли на традиційну вечірку-відкриття. Цього разу –  вечірка  бейс-музики, саме вона зараз збирає найбільшу кількість слухачів серед любителів альтернативної електронної музики.
Нагадаємо, що фестиваль триватиме ще три дні. Програма Wiz-Art. Вартість одного кіносеансу - 20 грн., абонемент на 1 день - 40 грн, на всі 4 дні - 100 грн.
 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!