Політична реклама

У Львові проходить кампанія «Вивчай англійську!»

980 0
15 жовтня Львівський Кластер ІТ та Бізнес Послуг розпочав реалізацію промоційної кампанії«Вивчай англійську!»,повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівський Кластер ІТ та Бізнес Послуг запустив першу в Україні інформаційну соціальну кампанію, покликану привернути увагу до потреб галузі ІТ. Мета кампанії - пропагування необхідності вивчення англійської мови серед студентів технічних спеціальностей та старшокласників. Цільовою аудиторією промо-кампанії є студенти 1-4 курсів технічних спеціальностей.

Кампанія «Вивчай англійську!» триватиме протягом жовтня-листопада і включатиме в себе ряд активностей, зокрема, створення та поширення профорієнтаційної брошури для студентів, зустрічі зі студентами в університетах, створення промо-ролика та його поширення в соціальних мережах. Всю інформацію про навчальну програму можна переглянути на сайті компанії.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!