Політична реклама

У Львові проходить Міжнародний Економічний Форум

1702 0
Сьогодні, 12 жовтня, у Львові в конференц-залі стадіону «Арена Львів» проходить 12 Міжнародний Економічний Форум. Форум дозволить учасникам отримати актуальну інформацію з перших рук і взяти участь у дискусіях з питань тенденцій розвитку глобальної економіки, транскордонної співпраці, регіонального розвитку, інвестицій та інновацій.

Серед основних завдань Форуму – обговорення питань сучасної економічної політики та перспектив транскордонної співпраці у Східній Європі, аналіз сучасних викликів та презентація управлінських рішень, що дозволяють бути ефективними і конкурентоспроможними на глобальних ринках.

Програму Економічного Форуму можна переглянути тут.

Організатори повідомляють, що всі охочі можуть переглянути онлайн трансляцію цьогорічного Економічного Форуму на сайті Форуму.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!