Політична реклама

У Львові проходить виставка художниці з Гонконгу. Фото

1575 0
20 листопада в «Музеї ідей» відкрилася виставка молодої художниці з Гонконгу Cici Wu Yumeng «Андрій». «Андрій» будівельні інструменти, драбина, пила, повітряна куля, нитка, лампочки, мило, книга.

Як зазначив засновник організації Олесь Дзиндра «Сісі як представник категорично протилежного світосприйняття, спробувала зобразити візію речей та простору в несподіваному ракурсі.

Більшість матеріалів - це інструменти, які використовув майстер, що працює у Музеї Ідей. Мета цієї роботи - створення іншої перспективи сприйняття щоденних будівельних інструментів з певними електронними елементами, які зазвичай не мають назви.

В цьому просторі відбулось дослідження естетики часу та дослідження матеріалів з будівельних магазинів Львова, які люди використовують для своїх основних побутових потреб.

Параметри цієї інсталяції визначають сходи, повітряна куля, пила, світло і тіні. Ці чотири елементи створили новий вимір існуючого простору.

Вхід на виставку безкоштовний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!