Політична реклама

У Львові проїзд в електротранспорті для глядачів Євро-2012 буде безкоштовний

1271 0
Депутати Львівської міськради сьогодні, 26 квітня, визначили ЛКП «Львівлектротранс» організатором перевезення під час Євро-2012. За ухвалу проголосувало 65 депутатів.Згідно з ухвалою, ЛКП має укласти договір з УЄФА/МОК про безкоштовне перевезення акредитованих осіб УЄФА, представників ЗМІ та вболівальників, які мають квитки на матчі Євро-2012.

Крім того, депутати визначили ЛКП «Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи 2012 року з футболу» отримувачем коштів для організації офіційної фан-зони УЄФА Євро-2012, - повідомляє ZAXID.NET.

Нагадаємо, у суботу, 28 квітня, транспортна схема Львова працюватиме у режимі Євро. Як доїхати до стадіону "Арена Львів" на матч між ФК «Львів» та ФК «Металург».

ТЕГИ: транспорт

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!