У Львові прокурора затримали під час спроби дати хабар. Фото

3837 0
У Львові затримали прокурора, яка за 260 тисяч гривень хотіла «домовитися» із оперативниками облуправління захисту економіки.
фото: Департамент захисту економіки Національної поліції України

фото: Департамент захисту економіки Національної поліції України

У Львові затримано прокурора, яка пропонувала хабар у сумі 260 тисяч гривень представникам облуправління захисту економіки. Про це повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України.

Гроші прокурор пропонувала за те, щоб не проводилися процесуальні заходи у кримінальному провадженні щодо рейдерського захоплення приміщення. "Було виявлено факти рейдерського захоплення та незаконного відчуження нежитлового приміщення вартістю понад 3 млн грн на підставі фіктивних документів. Суд виніс рішення, у результаті якого об’єкт нерухомості опинився у розпорядженні зловмисників. Встановлено, що до схеми причетна прокурор однієї з міжрайонних прокуратур, яка безпосередньо брала участь у незаконному заволодінні нерухомістю та землею під цим об’єктом", – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Суд закрив справу проти директора «Львівавтодору» через помилку

Прокуратурою Львівської області відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!