У Львові пролунає симфонія фентезійного світу Володаря Перснів

1567 0
У неділю, 8 березня, о 18:00 Cantabile Orchestra відтворить магію Середзем’я на сцені театру ім. Лесі Українки. Усі шанувальники «Володаря Перснів» та якісної симфонічної музики матимуть змогу зануритись у казковий світ Джона Толкіна і пройти стежками Фродо та Семвайза: від Ширу до Вогняної гори Мордора.

Орекстр Cantabile Orchestra не вперше виконує саундтреки різноманітних культових фільмів і серіалів. А тепер Cantabile Orchestra повернулись до «Володаря перснів». «Мало який твір впливав на історію фантастики так, як це зробив «Володар Перснів» – коментують організатори, –  Геніальність Джона Толкіна не лише сформувала жанр фентезі, але й створила одну з найбагатших та найглибших історій у світовій творчості. Наше завдання – максимально відтворити атмосферу Толкінового світу. Ми розповімо відому історію мовою музики. Глядачі зможуть почути пісні ельфів та гномів, пройнятись моторошними звукамиковаленьІзенгарду, почути наспіви Рогану, а також виграти битву на Пеленорських полях і відплисти ген до Заходу сонця».

Квитки на концерт можна придбати у мережі кас kasa.in.ua.

Подробиці за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!