У Львові прощатимуться з екскерівником міліції Львівщини Дмитром Загарією

1851 0
Йому було 64 роки.
фото: dyvys.info

фото: dyvys.info

Сьогодні, 4 липня, у храмі священномученика Климентія Шептицького, що на вулиці Кривоноса, 1 у Львові, відбудеться похорон колишнього очільника Головного управління міліції Львівщини Дмитра Загарії. Початок о 13:00. Про це Тvoemisto.tv повідомили у Головному управлінні поліції області.

Про смерть стало відомо 2 липня, йому було 64 роки. Водночас причини смерті не повідомляють.

Читайте також: Як реформувати львівську міліцію. 5 кроків від Дмитра Загарії

Додамо, що впродовж 2014-2016 років полковник міліції Дмитро Загарія очолював Головне управління МВС України у Львівській області. Його призначили на цю посаду одразу після Євромайдану, обравши за конкурсом, він пройшов громадську люстрацію. До того він працював заступником начальника Львівської обласної міліції у 2002-2005 роках.

У 2015 році біля Дебальцевого підірвався автомобіль, у якому їхав Дмитро Загарія. Він отримав поранення. Тоді група осіб на чолі з начальником ГУ МВС України у Львівській області відвідувала батальйон міліції особливого призначення «Львів» у зоні бойових дій на Донбасі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!