У Львові прощатимуться з Героєм Сергієм Троцаном, який загинув поблизу Бахмута

15351 0
У нього залишилися батьки, дружина та син.
фото: лмр

фото: лмр

Сьогодні, 3 червня, у Львові прощатимуться з Героєм Сергієм Троцаном, який загинув поблизу Бахмута на Донеччині, захищаючи Батьківщину від російських загарбників. Сергій Троцан – уродженець села Раденська Херсонської області. Навчався у ліцеї Олешківської міськради, потім закінчив місцеве професійно-технічне училище. У 2014 році пішов добровольцем у зону АТО. Згодом його зарахували на навчання до Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львові. А після закінчення навчання повернувся на фронт, захищав Батьківщину на території Луганської області.

Із початком повномасштабного вторгнення росії боровся із загарбниками на кордоні із республікою білорусь та на Київщині. Старший лейтенант. Проходив службу на посаді командира гірсько-штурмового взводу 109-го окремого гірсько-штурмового батальйону 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Девізом Сергія Троцана було «Не страшно помирати, страшно втрачати товаришів». Загинув 27-річний воїн у боротьбі із російськими окупантами поблизу міста Бахмута Донецької області. У нього залишилися батьки, дружина та син.

Читайте також: Загиблому герою з Львівщини присвоїли орден «за мужність»

Додамо, що чин похорону відбудеться об 11:00 в Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, а поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі. Від храму на Личаківський цвинтар похоронна процесія рушить об 11:40. Вона їхатиме за маршрутом: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – площа Катедральна – площа Ринок – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – площа Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар (поле почесних поховань №86а). На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з чорною жалобною стрічкою. Похорон Героя триватиме приблизно до 12:30.

«Просимо львів’ян у проміжку між 11:30 та 12:00 вийти на вулицю, якою їхатиме похоронна процесія, щоб своєю увагою вшанувати Героя. Закликаємо львів’ян та гостей міста долучитись. На час похорону просимо утриматися від проведення розважальних заходів чи святкувань», – цитує керівника департаменту «Адміністрація міського голови» Євгена Бойка пресслужба ЛМР.

Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!