У Львові просять демонтувати засклений балкон на Замарстинівській

6430 0
Міськрада штрафує за заміну вікон і скління балконів у будинках-пам’ятках в історичній частині міста.
Фото: Oleksii Sikorskyi

Фото: Oleksii Sikorskyi

У Львові просять демонтувати засклений балкон на вулиці Замарстинівській,17. Відповідне звернення оприлюднене на «Гарячій лінії» Львова.

«Прошу вжити заходів та розсклити балкон на вул. Замарстинівській, 17. Цей об'єкт псує фасад та архітектурну цілісність всього будинку», – йдеться у повідомленні.

У Шевченківській райадміністрації повідомили, що працівники ЛКП скерували власнику вимогу надати дозвільні документи на облаштування балкону. 

Зазначимо, що триповерховий будинок №17 є сецесійною чиншовою кам'яницею 1910-х років, у 1920-1930-х роках у цьому будинку працювала перукарня Балана.

Читайте також: «То не вольно». Як у Львові домовляються не склити балкони

Нагадаємо, що на розі вулиці Івана Франка та Князя Романа у Львові демонтували засклений балкон. Суд щодо цієї прибудови тривав близько п’яти років. 

Також на вулиці Братів Рогатинців, 28 демонтували засклений балкон та обшиту пластиком стіну. 

Додамо, що міськрада штрафує за заміну вікон і скління балконів у будинках-пам’ятках в історичній частині міста.

Фото Гарячої лінії міста та Зручного міста

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!