Львів'ян просять допомогти зібрати кошти на лікування жінки, яка вижила після падіння з 7 поверху

13397 0
Ользі Костенко вже зробили кілька операцій, попереду ще не одна.
Фото: Галина Калінська

Фото: Галина Калінська

Небайдужих просять фінансово допомогти 33-річній Ользі Костенко, яка 2 січня ввечері випала із балкону сьомого поверху на вул. Виговського. Жінка вижила, проте з численними травмами та переломами потрапила у 8-му міську лікарню Львова. Її стан дуже важкий, вона перебуває у реанімації. Саме сьогодні у жінки чергова операція. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомили у 8-й лікарні.

Мама Ольги – Галина Калінська Тvoemisto.tv повідомила, що її донька жила разом з неповнолітнім 11-річним сином, чоловіком та його мамою. Що стало причиною падіння з балкону багатоповерхівки, Галина Калінська не каже, лиш зазначає, що її доньці вдалося вижити через те, що під час падіння на одному з поверхів вона зачепилася за шнурки для білизни.

«Оля так сильно вхопилася за ті шнурки, що вони залишилися в її руках навіть після падіння. Їх нам віддали медики зі «швикдої». У доньки розтрощене обличчя, зламані 7 і 8 і два шийні хребці. Вона вже пережила операцію на обличчі, їй вставили сім пластин, сьогодні – ще одна операція на хребцях», – каже її мати.

Читайте також: У Львові 4-річний хлопчик віддав 700 гривень для допомоги дівчинці зі СМА. Фото дня

Жінка розповідає, що до операції на обличчі її донька ще могла розмовляти. Казала, що все памְ’ятала – як усе було і як летіла.

«Наша Оля – дуже сильна жінка. Та й самі лікарі про це кажуть. Мені лікар казав, що коли робив їй перев’язки, то та все розуміла, розплющувала очі та намагалася з ним говорити», – додає вона.

Ольга Костенко працювала на одній із компаній, яка шиє спецодяг, а також мала хобі – сама виготовляла підсвічники, віночки. Галина Калінська говорить, що лікування доньки дуже дороге, тому потрібна фінансова допомога від небайдужих.

Переказати кошти можна на картку:

5355 1759 3727 6673 (Кредобанк) на ім’я Галини Калінської.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!