У Львові просять покращити транспортне сполучення новобудов на Пасічній із іншими районами міста

3989 0
За тиждень петиція набрала майже дві сотні голосів.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

У Львові зареєстрували петицію про покращення транспортного сполучення ЖК «Пасічний» із різними районами міста. За тиждень петиція набрала 167 голосів із необхідних 500.

Читайте також: Львівські депутати підтримали петицію про продовження трамвая з Сихова до Наукової

Авторка петиції Тетяна Кордіяка зазначає, що нині відсутнє будь-яке сполучення житлового комплексу з іншими частинами міста. Найближча зупинка транспорту розташована на вулиці Зеленій (вул. Зубрівська) за кілометр від ЖК.

«Навіть із вулиці Зубрівської відсутнє сполучення з залізничним вокзалом, районом вулиці Сахарова, Городоцька, Героїв УПА. У комплексі є шість заселених багатоквартирних будинків, на стадії завершення перебувають й додаткові будинки. Окрім цього, поруч із ЖК "Пасічний" є комплекс Villa Magnolia, який теж не має сполучення», – йдеться у петиції.

Цю проблему пропонують вирішити, облаштувавши зупинку громадського транспорту на перехресті вулиць Пасічна – Пирогівка, поруч із комплексом, та внести зміни в схеми транспортної системи Львова. Якщо петиція набере 500 голосів, її мають розглянути на найближчому пленарному засіданні депутатів ЛМР.

Читайте також: У Львові погодили петицію про добудову вулиці Ряшівської

Додамо, що днями управління транспорту оприлюднило плани на будівництво нових трамвайних та тролейбусних ліній у Львові, за якими у районі Пасічної пропонують прокласти тролейбусні лінії від вулиці Вашингтона до Медової Печери, а від Зеленої до Пирогівки запустити тролейбус із автономним ходом. Трамвайні колії планують прокласти від Личаківської до Медової Печери.

Вікторія Ейсмунт

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!