У Львові просять здати кров для 21-річного хлопця. Оновлено

3217 0
Завтра, 2 жовтня, у Львівському обласному центрі служби крові збиратимуть кров для 21-річного Андрія Воробця. Львів’ян просять не залишатися байдужими до чужої біди та відгукнутися.
Фото: facebook.com, nru.lviv.ua, vgolos.com.ua

Фото: facebook.com, nru.lviv.ua, vgolos.com.ua

Під час відпочинку в Славську з Андрієм трапився нещасний випадок: його вдарило струмом і він впав з великої висоти, внаслідок чого серйозно постраждали внутрішні органи і пошкоджений мозок. Хлопець переніс вже 4 операції, але відновлення нормальної роботи мозку потребує тривалого і дорогого лікування.

Читайте також: Як стати донором крові. 10 порад

Потрібно терміново здати кров для Андрія Воробця. Критерії: місце народження Львівська область, повнолітні, чоловіки (вага від 70 кг), жінки (від 60 кг), на момент здачі потрібно не хворіти ніякими захворюваннями, щоб протягом року не було ніяких переломів, від моменту набиття татуювання пройшов рік. Прийом з 9:00 до 13:00 год. у Львівському обласному центрі служби крові на вул. Пекарська, 65. При собі потрібно мати паспорт.

За деталями звертайтеся за телефоном: (093) 465-65-82 Володимир, (063) 276-88-11 Наталя.

На даний час зібраної крові достатньо для лікування.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!