У Львові протестували власники барів і караоке-клубів. Фото

2128 0
Підприємці вимагають дозволити їм роботу після 23:00.
Фото: Ксенія Ліардо

Фото: Ксенія Ліардо

У Львові перед будівлею облдержадміністрації сьогодні, 20 липня, відбувся протест проти заборони на роботу розважальних закладів і закладів харчування після 23:00.

У акції взяли участь кілька десятків представників барів, караоке-клубів та інших закладів, які зазвичай працюють після 23:00.

«Основний потік наших клієнтів – після 23:00. Влада закрила нам можливість працювати і ми опинились в катастрофічному становищі. У нас вже немає сил після 4-х місяців. Covid-19 не є страшнішим після 23:00. І ми проти абсурдних рішень влади», – сказав у коментарі Tvoemisto.tv Олег Іваш, співвласник бару «Кілішкова».

Він додав, що до протестувальників виходили представники влади, але вимоги підприємців чиновникам передали ще у четвер, тож сьогодні учасники акції відмовились від розмовию

«Сьогодні ми хочемо, щоб кабінет міністрів нас почув, щоб президент і парламент нас почули. Ми довго не витримаємо», – каже Олег Іваш.

Він додає, що заклади, які працюють після 23:00 так само дотримуються правил, як і удень – дезінфікують приміщення, мають маски, рукавички та антисептики для працівників.

Нагадаємо, Кабмін на черговому етапі послаблення карантину дозволив працювати розважальним закладам, але лише до 23:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!