У Львові протягом дня не буде води. Перелік вулиць

3827 0
5 серпня через заміну аварійної ділянки водопроводу завтра у Львові тимчасово відключать воду частині мешканців Личаківського району.
фото: lviv.vgorodeюua

фото: lviv.vgorodeюua

Вода не буде подаватися з 10:00 до 20:00 у зв'язку з заміною аварійної ділянки водопроводу на вул. Погулянка (поблизу колишнього винзаводу). Про це  інформує у ЛМКП «Львівводоканал».

Подачу води тимчасово припинять в Личаківський район, обмежений вулицями: Погулянка, Вахнянина, К.Левицького (буд. №116-132; 99-111), Коціловського, Олеся, Панчишина, Азовська, Аральська, Албанська, Корольова, Переяславська, Родини Крушельницьких, Холодного, Ольжича, Керчинська, Теліги, Грицая, Слободівни і прилеглі до них вулиці.

Читайте також: Львів’янам проводитимуть повірки лічильників вдома

ЛМКП «Львівводоканал» просить створити необхідний запас води та вибачити за тимчасові незручності, викликані потребою виконання ремонтних робіт.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!