У Львові проведуть акцію на підтримку культури на карантині

1399 0
Організатори просять уряд допомогти культурній галузі, яка вже два місяці не може повноцінно працювати через карантин.
Фото: kmeller.com

Фото: kmeller.com

У Львові 12 травня проведуть акцію #стопкультурнийкарантин, до якої задіять п’ять локацій. Про це повідомляють організатори.

Акція розпочнеться о 22:00 й триватиме до опівночі. У Львові акцію проведуть біля «Арени Львів», на ТВК «Південний», клубу «Малевич» і !FESTrepublic, а також на площі біля головного корпусу ЛНУ імені Івана Франка. Професійні світлорежисери скерують сотні світлових променів від землі до неба. Так організатори акції хочуть привернути увагу влади і суспільства до креативних індустрій та видовищних заходів – галузей культури, мистецтва, розваг, організації масових подій, які за час двомісячного карантину понесли великі фінансові втрати.

«Наразі закладам громадського харчування дозволили обладнати літні майданчики, перукарням – попередній запис та чіткі вимоги соціальної дистанції, навіть для торговельно-розважальних центрів – обмеження щодо кількості відвідувачів. При цьому галузь креативних індустрій та видовищних заходів – у забутті. Понад 250 000 офіційних працівників сьогодні опинилися без роботи, а в уряді не існує сценарію для них», – кажуть організатори.

Крім Львова, акції проведуть й у інших містах.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!