У Львові проведуть архітектурний конкурс на найкращий проєкт добудови школи на Левандівці

1781 0
На території школи мають бути ігрові майданчики для різного віку дітей: футбольне поле, амфітеатр для проведення заходів, відкритий басейн.
фото: лмр

фото: лмр

Управління архітектури та урбаністики напрацювало технічне завдання для бліц-конкурсу на найкращу проєктну пропозицію добудови школи № 67 та облаштування відкритого басейну. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на головного архітектора Львова Антона Коломєйцева.

 «У 67 школі передбачили добудову нового крила для того, щоб перегрупувати функції, які є всередині. Фактично, плануємо здебільшого розмістити адміністративну частину у верхньому поверсі цієї будівлі. Важливо також зробити комфортні умови: облаштувати їдальню, спортзал, достатню кількість перевдягалень та всіх інших приміщень. Що стосується класів, то ми передбачили їх розширення, бо школа є переповненою», – каже він.

Читайте також: Як у Львові перепланують район Під Голоском

На території школи мають бути ігрові майданчики для різного віку дітей: футбольне поле, амфітеатр для проведення заходів, відкритий басейн. Упродовж навчального року басейн мав би працювати для школярів, у літні місяці – бути відкритим і для мешканців району.

 «Ми розуміємо, що нова площа добудови буде становити близько 4 тисяч кв. м, але дамо більш фасадне та естетичне вирішення цих об'єктів, тому плануємо організовувати бліц-конкурс», – додає він.

Додамо, що конкурс планують провести орієнтовно в грудні.

Нагадаємо, що напередодні у Львові оголосили Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на найкращу проєктну пропозицію для будівель школи на 18 класів та садочка на 70 місць із формуванням навчального середовища для розвитку молоді,



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!