Політична реклама

У Львові проведуть аудит поліклінік

1428 0
Сьогодні, 28 березня, відбулася робоча зустріч стоматологів з міським головою Львова Андрієм Садовим і директором департаменту гуманітарної політики ЛМР Олегом Березюком.

На зустрічі висловили пропозицію створити робочу групу з авторитетних 5-7 лікарів, які були б неупередженими, зустрітися у понеділок, 31 березня, і дослідити питання реформування медицини, зокрема, у частині стоматологічних поліклінік, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Жодного волюнтаристичного рішення прийматися в місті не буде. Всі рішення повинні проходити серйозне громадське обговорення. Ми бачимо, які позитивні зміни відбулися в тих містах, де проведена реформа у галузі стоматології. Про це треба розказати людям. А найголовніше – це провести збори в усіх трудових колективах з повним складом працівників, обговорити плюси і мінуси», - заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Ми, стоматологи, за реформи у медицині. Ми стали заручниками двох головних лікарів двох стоматологічних поліклінік. Я пропоную на сьогоднішній день зняти питання реформування стоматології. Треба дочекатися, щоб Міністерство охорони здоров’я почало реформування медицини», - запропонувала позаштатний спеціаліст стоматології Лідія Дац.

«Ми сьогодні побачили лікарів, які зацікавлені в об’єктивному вирішенні конфлікту. Лікарі кажуть, що потрібно робити реформи, але так, щоб це було корисно для всіх. Лікарі запропонували провести аудит всіх поліклінік – кадровий, фінансовий, господарський, подивитися, як використовуються кошти громади. Наша мета – не зробити якусь реформу, а підняти проблему і в мирний цивілізований спосіб її вирішити», - зазначив директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Олег Березюк. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!