У Львові проведуть бізнес-сніданок про харчову безпеку. Де подивитись

1458 0
Для учасників бізнес-сніданку виступлять двоє спікерів.
Ілюстративне фото: exo.in.ua

Ілюстративне фото: exo.in.ua

Завтра, 31 травня, у Львові відбудеться бізнес-сніданок BreakWest «Харчова безпека: НАССР, біотероризм та інші сучасні інструменти від кращих практиків Укарїни». Організатор заходу – компанія «Ейч. Ді. Партнерз».

Із лекцією «Біотероризм як елемент харчової безпеки, Global GAP – міжнародний стандарт для виробників сільськогосподарської продукції» виступить Сергій Плічко – ведучий аудитор Бюро Верітас Сертифікейшн Україна, а про «НАССР – це не страшно» говоритиме директор із розвитку та міжнародної співпраці асоціації кулінарів «Західна шеф група» Андрій Валовий.

Tvoemisto.tv транслюватиме захід онлайн і пропонує переглянути його на сайті та на Facebook-сторінці видання. Трансляція розпочнеться орієнтовно о 10:00.

Більше інформації про попередні бізнес-сніданки дивіться за посиланням.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!