У Львові проведуть благодійний аукціон, де збиратимуть гроші на лікування хлопчика, що випив мийний засіб

2165 0
На перший час знадобиться щонайменше 50 тисяч злотих.
Фото: Іван Цехен

Фото: Іван Цехен

5 грудня о 17:00 у Proart Gallery (вул. Героїв УПА, 77) відбудеться благодійний аукціон «Serotonin. Щастя багато не буває» на підтримку Павлика Могили.

У дворічному віці Павлик випив хімічний мийний засіб та отримав опік стравоходу, тож упродовж вже 13 років він  бореться з наслідками. У нього сформувався рубцевий стеноз стравоходу, він постійно звужувався, виникали проблеми з кишківником. Зрештою батькам довелося звернутись до медиків у Польщі, які змогли на довго позбавити дитину від важких наслідків, але зараз стан Паші знову важкий.

Діагноз Павлика – хронічна некомпенсована непрохідність загрудинного товсто кишкового трансплантату із клінічними виявами за типом токсичного мегаколону. Токсичний поліневрит. Останнім часом Павлик перестав самостійно пересуватись, а шлунок став повністю непрохідним. Тепер хлопчик харчується виключно спеціальною харчовою сумішшю.

Родина Павлика знову покладає великі надії на польських лікарів, які зможуть покращити стан дитини, провівши надскладну та виснажливу операцію з пластики стравоходу. але лікування за кордоном занадто дороге для них. На перший час знадобиться щонайменше 50 тисяч злотих, тому рідні Павлика Могили і він сам сподіваються, що небайдужі люди допоможуть їх зібрати.

Тож художниця Наталія Поліщук організовує благодійну виставку, а всі гроші з продажу картин передадуть на лікування Павлика.

Реквізити картки

Гривнева: 4731 2191 1931 9980 (Поліщук Н. Ю.)

та євро: 5168 7573 7322 3660 (Парфьонова В.)

Виставка працюватиме за графіком:

понеділок – п’ятниця 10:00 – 19:00, субота 10:00 – 17:00



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!