У Львові проведуть благодійний концерт «… на камерну сцену». Як долучитись?

2127 0
Уже наступного року Національному театрі імені Марії Заньковецької у Львові виповниться 100 років з дня заснування. Як повідомила Tvoemisto.tv редактор літературної частини театру Леся Кічура, до цієї дати колектив хоче за допомогою меценатів та небайдужих львів'ян відремонтувати частину приміщень. Нині працюють над камерною сценою. Задля збору коштів на її ремонт у театрі відбудеться благодійний концерт.
фото: varianty.lviv.ua, lviv.virtual.ua, lvivpost.net, musiclviv.org.ua

фото: varianty.lviv.ua, lviv.virtual.ua, lvivpost.net, musiclviv.org.ua

На літо 2016 року запланований ремонт приміщення камерної сцени, котра є не тільки площадкою для вистав, а й приміщенням для проведення творчих вечорів, зйомок телепередач, презентацій мистецьких проектів.

Задля збору коштів на її відновлення у суботу, 19 березня, відбудеться благодійний концерт «… на камерну сцену», у рамках я кого пройде церемонія нагородження конкурсу «Благодійна Львівщина»

У концерті участь візьмуть:

народна артистка України Людмила Нікончук;

заслужена артистка України  Альбіна Сотникова;

актори театру Роман Гавриш,  Марта Кулай,  Юрій Хвостенко;

народна артистка України Людмили Нікончук;

оркестр театру під керівництвом заслуженого артиста України Богдана Мочурада;

співачка Оксана Муха;

вокальний октет «Орфей» та деякі інші.

Читайте також: Люди Твого міста: Оксана Муха про зцілення піснею та дух Львова

Ведучі: заслужена артистка України Альбіна Сотникова та Юрій Хвостенко.

Концерт відбудеться 19 березня о 18:00 год. у Національному театрі імені Марії Заньковецької. Усі виручені кошти буде скеровано на ремонт камерної сцени театру. Квитки вартістю 60-200 гривень можна придбати на сайті або ж у касі театру.

Читайте також: Театральна весна у Львові: 7 прем'єр березня

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!