Політична реклама

У Львові проведуть благодійний концерт "Слава Небесній сотні"

1266 0
29 березня у Львівській обласній філармонії відбудеться концерт-реквієм «Слава Небесній сотні». У заході візьмуть участь відомі скрипалі Олег Криса та Анатолій Баженов, оркестр «INSO-Львів» та вокальна формація «Піккардійська терція».

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

За словами генерального директора філармонії Володимира Сивохіпа, цим концертом Львівська обласна філармонія вирішила також підтримати родини загиблих, і частина коштів, отриманих з концерту, буде скерована у фонд підтримки родин загиблих.

Програма концерту-реквієму складена із творів, які є доступними до сприйняття кожній людині. З іншого боку, ці твори не належать до традиційної церковної музики, як то літургія чи панахида. Звучатиме симфонічна та інструментальна музика, але та музика, яка у кожного з нас на слуху. Музика, яка допомагає душі пережити біль, завданий трагедією,наголосили у філармонії.

Як розповідає генеральний директор філармонії Володимир Сивохіп, дуже важливою складовою концерту є новий реквієм – реквієм ХХІ ст. «Він незбагненний. Це доволі скромна і малознана лемківська тужлива народна пісня «Гей, плине кача по Тисині».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!