У Львові проведуть благодійний продаж книг

1076 0
Частину отриманих коштів перерахують на лікування викладачки УКУ Лілії Питльованої.
Фото: Лілія Питльована

Фото: Лілія Питльована

Завтра, 17 грудня, у холі Центру Шептицького, що на Стрийській, 29А, проведуть ярмарок продажу книг. Там з 12:00 по 19:00 кожен охочий зможе придбати продукцію «Видавництва Старого Лева» і разом з тим долучитися до хорошої справи.

За повідомленням організаторів, головною метою заходу є збір коштів для доцентки кафедри історії Українського католицького університету Лілії Питльованої. Жінці діагностували злоякісну меланому тулуба з метастазами в аксилярні лімфовузли справа, ІІ стадія. Вартість імунотерапії становить 72 тисячі доларів. Тож частину коштів, отриманих із продажу книг, перерахують на лікування.

Читайте також: У Львові збирають кошти на лікування викладачці УКУ із меланомою

Благодійні акції виш влаштовує періодично, проте подібна книжкова ярмарка-продаж у співпраці «Видавництва Старого Лева» та бібліотеки УКУ саме в Центрі Шептицького відбудеться вперше.

«Це дуже потрібна ініціатива. Напередодні свят для кожного охочого це нагода зробити невеличку приємність собі і водночас допомогти людині, яка цього потребує. Сподіваюся, надалі подібні благодійні заходи ввійдуть для нас у практику», – запевняє директорка бібліотеки УКУ Оксана Микитин.

Через карантинні обмеження у Львові вхід на подію буде можливий лише за наявності сертифікату про вакцинацію, негативного ПЛР-тесту або ж довідки про одужання від COVID-19. Більше інформації про благодійни продаж книг шукайте тут.

Анна Колісник


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!