Політична реклама

У Львові проведуть Дні без автомобілів

1486 1
Субота, 22 вересня, оголошується днем без автомобіля. В цей день усім мешканцям і гостям міста рекомендується використовувати будь-який вид транспорту, окрім власного авто.
фото: dyak.com.ua

фото: dyak.com.ua

А 23 вересня відбудеться вело-заїзд центральною частиною міста. Головною ідеєю заходу є показати львів’янам, що велосипедом зручно і приємно їздити на роботу, на навчання, чи у справах. І що велосипед – це, в першу чергу, засіб пересування, який ідеально пасує для Львова. Про це повідомляє міська рада.

Стартує вело-парад о 16 год. за маршрутом: вул. Університетська - вул. Словацького - вул. Стефаника – вул. Дудаєва – вул. Саксаганського – вул. Ш. Руставелі – вул. Зелена – вул. Студентська – вул. К. Левицького – вул. Князя Романа – пл. Галицька – просп. Свободи – вул. Беринди – пл. Ринок – вул. Підвальна – вул. Валова.

Крім того, у Львові буде встановлено дві нових вело-парковки. Місця для них виберуть самі велосипедисти. Голосування за два місця, де, на думку вело-любителів, необхідно встановити місця для паркування, розпочинається сьогодні на сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що у неділю, 16 вересня, у Львові відбудуться «Дитячі велозабави».

 

 


Читайте також:
13 Вересня, 2012 10:53
Роман Я би зробив у Львові «рік без автомобіля»,а ще краще-«п ятирічку».Вони вже дістали до тої межі,що заважають людям не просто пересуватися,а жити.І ще нюняють,що у нас погано живуть-машини як з автосалону,одна другої краща,і бензин по 11 грн не лякає.Цікаво,яким же буде Львів через 50 років,якщо так справи підуть?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!