У Львові проведуть додатковий концерт пам’яті Левицького

3054 0
У вівторок, 22 вересня, у Львівській опері відбудеться концерт пам’яті Владіслава Левицького – львівського співака, який трагічно загинув під час ДТП. У зв'язку з тим, що бажаючих потрапити на подію дуже багато, організатори оголосили додатковий концерт.
фото: bug.org.ua

фото: bug.org.ua

Концерт пам’яті Владіслава Левицького під назвою «Я є!» розпочнеться у Львівській опері о 19.30 годині. Вартість квитків 80-300 гривень, – інформує kasa.in.ua. А для тих, хто не встиг придбати квитки є нагода потрапити на додатковий концерт, який відбудеться 22 вересня там же ж о 17:00.

Читайте також: У ДТП загинув Владіслав Левицький. 5 фактів про львівського співака

Як вже інформувало tvoemisto.tv, пісні артиста виконуватимуть Наталка Карпа, Dzidzio, Наталя Бучинська, Антитіла, Юлія Лорд, Марина Одольська, Андрій Підлужний, Павло Табаков, Лесик Бенд, Андріана, Тарас Гаврик, Назар Савко, Yasinska, Zоряна, Оратанія, Заліско, Ліля Ваврін, Олеся Киричук, MMDANCE, Юрій Гнатковський, Давід Меладзе, Олена Корнєєва, Патриція, Сarbon, Володимир Трач, Василь Логай, Михайло Мирка, Шоу №1, Дмитро Хвостенко, Контакт.

Придбати квитки на додатковий концерт можна за посиланням.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!