У Львові відкриють «Дитячу галерею під покровом Митрополита Андрея»

2224 0
На площі перед Собором Святого Юра демонструватимуть малюнки обдарованих дітей.
фото: detsad8kazka.klasna.com

фото: detsad8kazka.klasna.com

24 серпня о 12:00 годині на площі Святого Юра відкривається «Дитяча галерея під покровом Митрополита Андрея». Захід має на меті виявляти та розвивати творчі здібності дітей, особливу увагу надаючи талановитим дітям та дітям з проблемами фізичного розвитку, популяризуючи їх феноменальні здібності як в Україні та і у світі, виховувуючи засобами мистецтва почуття щирої любові до України, повагу один до одного, вміння бачити красу Господнього світу та бажання творити.

Цього року учасниками Міжнародного Форуму «Золотий мольберт слідами Мойсея українського Духа» стали понад 400 дітей: з них 110 учасників зі Сходу України (Слов’янська, Маріуполя, Станиці Луганської, Сєвєродонецька, Зорі та Кальчика Донецької області, Черкас), Києва, Рогатина Івано-Франківської області, Львова та області, а також з Білорусі (Вітебська та Баранович).

На прохання керівників делегацій цьогорічного Міжнародного форуму «Золотий мольберт слідами Мойсея українського Духа», у День Незалежності з 12:00 до 15:00 год. у містах-учасниках Києві, Маріуполі, Слов’янську, Хмельницькому, Львові та ін.  також відкриваються пересувні виставки дитячої творчості «Золотий мольберт слідами Мойсея українського Духа», приурочені 25-літтю Незалежності України.

 В рамках відкриття виставок проходять телемости (з 12:30 до 13:30 год.) творчого спілкування учасників.

 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!