Політична реклама

У Львові проведуть "експеремент" з продажем трамвайних квитків

1355 0
На тих трамвайних зупинках м. Львова, де немає кіосків, поставлять людей в жилетах «Львівелектротрансу», аби вони продавали квитки пасажирам, повідомив 29 листопада під час брифінгу начальник управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Микола Жук.

Про це пише ZAXID.NET.

«Від завтра ми вводимо експеримент: на чотирьох зупинках будуть люди в жилетах «Львівелектротрансу» продавати квитки. Нам потрібні гроші. На таких зупинках, як вул. Руська чи вул. Дорошенка люди, які заходять в задні двері, не передають на квиток. А там немає кіоску, щоб купити той квиток. Ми мусимо поставити там людину, яка буде продавати квиток», – розповів Микола Жук.

За його словами, йтиметься не про волонтерів, а про людей, належним чином оформлених на роботу.

Наразі такий експеримент, за словами Миколи Жука, відбуватиметься на зупинках на вул. Руській, вул. Дорошенка і вул. Сахарова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!