У Львові проведуть фестиваль «Військових традицій і звитяг Руси-України»

2096 0
Львів’ян та гостей міста запрошують на фестиваль «Військових традицій і звитяг Руси-України», присвячений Дню захисника України.
фото: dt.ua

фото: dt.ua

Фестиваль відбудеться у  Львові, на вулиці Винниченка, 18, сквер «На Валах», повідомляють у «Товаристві пошуку жертв війни «Пам'ять».

14 - 16 жовтня з 12:00 до 18:00 години експонування військових одностроїв, спорядження, зброї, військової техніки різних періодів військової історії Руси-України.

14 жовтня о 14:30 від пам’ятника В’ячеславу Чорноволу розпочнеться фестиваль Марш Слави захисників Руси-України, який пройде центральними вулицями міста Львова. У марші візьмуть участь воїни Княжої доби, Козацьке військо, легіон Українських Січових Стрільців, військовики Української Народної Республіки, Галицької Армії, Української Повстанської Армії, українські вояки російсько-української війни 2014-2016 років.

Фестиваль пройде з ініціативи Громадської організації «Товариство пошуку жертв війни «Пам'ять», Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради. Відповідальний за проведення заходу Любомир Горбач (0984578819).

Додамо, що 14 жовтня відзначають День захисника України. З цієї нагоди українці матимуть державний вихідний.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!