У Львові проведуть фестиваль «Знесіння Фест». Програма

1633 0
Для відвідувачів проведуть екскурсії, покажуть кіно та організують дитячу зону з майстер-класами та науковим шоу.
фото: city-adm.lviv.ua

фото: city-adm.lviv.ua

Упродовж 10 вересня на території FESTrepublic усі охочі зможуть відкрити для себе мікрорайон Знесіння, пізнати його історію та долучитися до дискусії про можливості його розвитку на «Знесіння Фест».

Як зазначають організатори, відвідавши фестиваль, кожен зможе знайти для себе щось цікаве. Святкування розпочнеться з розповіді про те, як виник парк «Знесіння» та чим він цінний для Львова..

З 14:00 діятиме літературна сцена, що присвячена цьогорічному патрону фестивалю Олегу Лишезі. Своїми спогадами про поета та його творчість поділяться Маріанна Кіяновська, Катерина Міхаліцина, близький друг Віктор Морозов та Дарія Ткач. Модератором літературної сцени буде Данило Ільницький.

Читайте також: Парки Львова в минулому і тепер: Знесіння. Раритетні фото

Організатори підготували розваги і для наймолодших львів'ян. У дитячій зоні аніматори проведуть майстер-класи, наукове шоу та запуск ракет з Жаком Жаб’є.

Також на фестивалі виступатимуть Віктор Морозов, Соломія Чубай, гурти «Anima», «Три кроки в ніч» та «The Glass».

Після танців та співів, відвідувачі зможуть переглянути кіно від Wiz-Art. Також організатори пропонують екскурсії, які проведуть в межах програми Знесіння Фест.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!