Політична реклама

У Львові проведуть форум вчителів фізкультури

2590 0
Форум вчителів фізкультури – це великі щорічні навчання, які проводяться у Львові вчетверте.

У лютому представники сфери фізичного виховання усіх загальноосвітніх шкіл міста матимуть змогу безкоштовно прослухати лекційний курс на теми, що мають відношення до специфічної галузі, інформує прес-служба Львівської міськради.

Четвертий міський Форум вчителів фізкультури стартує 21 лютого. Впродовж навчань заслужені вчителі фізичної культури зі Львова та Івано-Франківська, представники Львівської міської ради, громадські діячі, психологи і лікарі знайомитимуть педагогів із кращими практиками викладання.

Учасники форуму дізнаються про інновації у сфері фізичного виховання молоді, зможуть поділитися професійним досвідом та отримати поради та відповіді на свої запитання. Форум відбудеться у великій сесійній залі ЛМР. Початок – о 10:00 годині. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!